Häger i sjukhusviken

Förra året och även 2013 höll en häger till i Nora träsk men i år har jag inte sett någon där. Däremot såg jag en häger på kommunens nyanlagda flytande våtmark i Edsviken vid sjukhusviken häromdagen. Skarven som jag sett i sjukhusviken förra året har jag inte sett till i år.

Kjell Rosén

Kommentera

2 thoughts on “Häger i sjukhusviken

  1. Jag har saknat hägern i Nora träsk i år men idag såg jag den (eller en frände) vid Borgenviken alldeles i utloppet av vattendraget från Nora träsk.
    Hälsningar Kjell

  2. Jag tror att jag har sett den igår. Kan det vara möjligt? 2019? Beskrivning stämmer och det var på samma plats!
    Hälsningar Andrea

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.